ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα” ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο. Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης. Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας. Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα” Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”

Δέσποινα Βανδή το επόμενο single είναι …«Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας»

No Rating

Με το «Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας», το ομότιτλο τραγούδι του νέου δίσκου της, συνεχίζει στα ραδιόφωνα η Δέσποινα Βανδή. Η Δέσποινα Βανδή προτείνει το επόμενο single μέσα από την καινούρια δισκογραφική δουλειά της. Πιο αυθόρμητη και ορμητική από ποτέ, εξωτερικεύει κάθε συναίσθημα που την περιβάλλει με έναν κατασταλαγμένο δίσκο, σύγκλιση λαϊκών και pop χρωμάτων. Δεκατρία τραγούδια με τις υπογραφές μίας εκλεκτής ομάδας καταξιωμένων δημιουργών μαζί με επιλεγμένους νεότερους απαρτίζουν το άλμπουμ του «Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας»

Προσμετρώντας το απαλό «Μια Ανάσα Μακριά Σου», το μαγευτικό «Το Μαξιλάρι», το καλοκαιρινό «Για Κακή Μου Τύχη» και το εξομολογητικό «Πέρασα Να Δω», η Δέσποινα Βανδή δίνει συνέχεια στη ραδιοφωνική παρουσία της με ένα ακόμα μουσικό κομμάτι. Σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη, το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου γίνεται το επόμενο single με το οποίο θα ακούγεται στις ραδιοφωνικές συχνότητες η Δέσποινα Βανδή. Την ίδια στιγμή, η καλλιτέχνιδα δοκιμάζεται στο θεατρικό σανίδι πρωταγωνιστώντας στο διάσημο μιούζικαλ του «Mama Mia!». Το «Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας», τόσο ως single όσο και ως CD, κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

hit-channel.com

0 thoughts on “Δέσποινα Βανδή το επόμενο single είναι …«Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.