Μάγδα Βαρούχα “Δε Σε Χαρίζω” Νέο τραγούδι και VideoClip Μάγδα Βαρούχα “Δε Σε Χαρίζω” Νέο τραγούδι και VideoClip
Μάγδα Βαρούχα “Δε Σε Χαρίζω” Νέο τραγούδι και VideoClip
Ξεκινά το 11o Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου με Ευανθία Ρεμπούτσικα Ξεκινά το 11o Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου με Ευανθία Ρεμπούτσικα
Ξεκινά το 11o Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου με Ευανθία Ρεμπούτσικα
Πέθανε o Ozzy Osbourne σε ηλικία 76 ετών Πέθανε o Ozzy Osbourne σε ηλικία 76 ετών
Πέθανε o Ozzy Osbourne σε ηλικία 76 ετών
Κωνσταντίνος Φραντζής  “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι. Κωνσταντίνος Φραντζής “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι.
Κωνσταντίνος Φραντζής “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι.
Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι
Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά” Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού” Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού. Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου. 2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου

Οι Goin’ Through διασκευάζουν Μάρκο Βαμβακάρη στη Νέα Υόρκη

No Rating

Οι Goin’ Through δίνουν εικόνα στο πιο ιδιαίτερο ίσως κομμάτι του άλμπουμ «20».

Το πολυσύνθετο γκρουπ των Goin’ Through οπτικοποιεί ένα επιπλέον κομμάτι από το τελευταίο άλμπουμ του με γενικό τίτλο «20».

Στο πιο ιδιαίτερο ίσως κομμάτι του δίσκου οι το συγκρότημα με τη συμβολή του DJ Matheos αναβιώνουν με απόλυτα χαρακτηριστικό τρόπο το «Άτακτη» του «πατριάρχη» του ρεμπέτικου τραγουδιού Μάρκου Βαμβακάρη. Οι Goin’ Through μπολιάζουν τους ήχους ρεμπέτικης μουσικής με rap και hip hop στοιχεία.

Στην αυθεντική εκδοχή του «Άτακτη», το οποίο κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1960, η μουσική είναι δημιουργία του Μάρκου Βαμβακάρη και οι στίχοι του Στέλιου Βαμβακάρη. Το τραγούδι ανέλαβαν να προσαρμόσουν στα δεδομένα των Goin’ Through ο Νίκος «NiVo» Βουρλιώτης και ο Matheos Sprague.

Το video clip γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη με σκηνοθέτη τον Πάνο Σατζόγλου συνδυάζοντας εικόνες της μεγαλούπολης με φωτογραφίες του μεγάλου συνθέτη.

hit-channel.com

 

0 thoughts on “Οι Goin’ Through διασκευάζουν Μάρκο Βαμβακάρη στη Νέα Υόρκη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.