ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα” ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο. Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης. Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας. Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα” Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”

Ακουσε…..Το Μηδέν όπως επιλέγουν να το τραγουδίσουν οι Onirama

No Rating

Οι Onirama επιλέγουν να δώσουν το δικό τους χρώμα στο αγαπημένο τραγούδι «Το Μηδέν» που γνωρίσαμε με τη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.
Είναι γνωστό ότι οι Onirama «βάλανε φωτιά στα φρένα» από την πρώτη τους εμφάνιση και πως κινούνται συνεχώς «με ταχύτητες μεγάλες».
Το συγκρότημα της αστείρευτης ενέργειας αιφνιδιάζει με την πιο ευχάριστη έκπληξη σε μία εκλεκτή διασκευή που εξαλείφει τις αποστάσεις και αναδεικνύει τους κόσμους της μουσικής.
«Το Μηδέν» ερμήνευσε πρώτη με μεγάλη επιτυχία η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο δίσκο «Ψάξε Στ’ Όνειρό Μας» (Minos EMI, 1997), σημαδεύοντας την εποχή εκείνη. Η μουσική είναι έργο του σημαντικού συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου και οι στίχοι του Λάκη Λαζόπουλου. Τα τραγούδια της δουλειάς γράφτηκαν για τις ανάγκες των θεατρικών μετεπιθεωρήσεων του τελευταίου κατά την περίοδο 1988 – 1997.
Οι Onirama κάνουν δικό τους «Το Μηδέν» στο μέγιστο βαθμό με την electro swing και funky διασκευή του Alex Simon Papaconstantinou και του Alex Leon.
Το ίδιο διάστημα, ο frontman του γκρουπ Θοδωρής Μαραντίνης είναι ανάμεσα στους τέσσερις μέντορες του τέταρτου – ελληνικού – κύκλου του «X Factor», ο οποίος μόλις έχει ξεκινήσει να προβάλλεται.

hit-channel.com

0 thoughts on “Ακουσε…..Το Μηδέν όπως επιλέγουν να το τραγουδίσουν οι Onirama”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.