ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα” ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο. Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης. Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας. Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα” Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”

U2 “You’re The Best Thing About Me” το νέο Video clip στην Νέα Υόρκη

No Rating

Οι U2 μετουσιώνουν σε εικόνα το νέο τραγούδι τους «You’re The Best Thing About Me», προοίμιο του επερχόμενου άλμπουμ «Songs Of Experience», ταξιδεύοντας στην πολύβουη πόλη της Νέας Υόρκης.

Το κοινό του ασυναγώνιστου ιρλανδικού συγκροτήματος ήταν σε αναμονή επί τρία ολόκληρα χρόνια για το διάδοχο του «Songs Of Innocence», που κυκλοφόρησε τέτοια εποχή το 2014, καθώς οι δύο δίσκοι αποτελούν μέρος του ίδιου πρότζεκτ. Οι τίτλοι τους παραπέμπουν στη συλλογή ποιημάτων «Songs of Innocence and of Experience» του Βρετανού μυστικιστή και ποιητή William Blake από το 18ο αιώνα.

Ενώ το «Songs Of Innocence» αποτύπωσε τις νεανικές επιρροές της μπάντας στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές του 1980, το νέο άλμπουμ είναι μία συλλογή τραγουδιών στη μορφή προσωπικών γραμμάτων προς μέρη και ανθρώπους που είναι σημαντικοί για τον Bono: Οικογένεια, φίλοι, θαυμαστές, ο εαυτός του.

Η επετειακή περιοδεία για την τριακοστή επέτειο από την κυκλοφορία του εμβληματικού δίσκου «The Joshua Tree» (1987) οδεύει προς την πανηγυρική ολοκλήρωσή της, τον προσεχή Οκτώβριο, έπειτα από 51 μεγαλειώδεις συναυλίες σε κατάμεστα στάδια σε τρεις ηπείρους, μπροστά σε πάνω από δύο εκατομμύρια κόσμου.

Ένα μεγάλο φινάλε που σηματοδοτεί μία καινούρια αρχή, καθώς οι U2 βάζουν πλώρη για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου «Songs Of Experience».

ο πρώτο επίσημο single από τη νέα δισκογραφική δουλειά τους έχει γίνει πράξη εδώ και μερικές ημέρες με το «You’re The Best Thing About Me», ένα ερωτικό γράμμα του Bono -κατά κόσμον Paul David Hewson- προς τη σύζυγό του Ali.

Οι U2 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη του 1980 και εξακολουθούν να επιστρέφουν.

Το video clip που οπτικοποιεί το «You’re The Best Thing About Me» πετυχαίνει τα μέλη του συγκροτήματος να απολαμβάνουν τα αξιοθέατα και τους ήχους της Νέας Υόρκης, όπως όταν έπαιξαν για πρώτη φορά σε τοπικό club, το Δεκέμβριο του 1980, ως μία νεανική τετράδα από το Δουβλίνο, ξεκινώντας μία ερωτική σχέση με την πόλη που έχει διαρκέσει σχεδόν σαράντα έτη.

Όπως παρακολουθούμε, οι U2 επισκέπτονται την ξακουστή «Times Square», βγάζουν σέλφι με τους περαστικούς, ξεναγούνται με ένα διώροφο λεωφορείο, διασκεδάζουν σε μπαρ και τραγουδούν στην κορυφή ενός ουρανοξύστη με φόντο τη νυχτερινή θέα. Για τη σκηνοθεσία μερίμνησε ο Σουηδός Jonas Åkerlund που έχει επιμεληθεί και το «Beautiful Day» (2000).

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Songs Of Experience» από την Island Records / Universal Music δεν έχει γίνει γνωστή.

Θα είναι σίγουρα εντός του 2017, με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου, σε σύμπραξη με τη φιλανθρωπική οργάνωση «(RED)» για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.
hit-channel.com

0 thoughts on “U2 “You’re The Best Thing About Me” το νέο Video clip στην Νέα Υόρκη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.