Ο Γιάννης Κότσιρας προ των πυλών για νέο δίσκο

No Rating

Ο Γιάννης Κότσιρας βρίσκεται προ των πυλών της κυκλοφορίας της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Στη συμπλήρωση είκοσι ετών ενεργούς παρουσίας στη δισκογραφία, μίας εικοσαετίας που σημαδεύτηκε από εξαιρετικά τραγούδια και σημαντικές συνεργασίες, ο καλλιτέχνης δίνει το στίγμα του με ένα πολυσυλλεκτικό έργο.

Ένας δίσκος που ζυμώθηκε στα δύο χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από τη συνάθροισή του με το Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου στο δίσκο «Ό,τι Θυμάσαι Δεν Πεθαίνει».

Ενδιάμεσα, ο Γιάννης Κότσιρας έγραψε και ερμήνευσε τη μουσική της παράστασης «Πηνελόπη Δέλτα» και αυτό το καλοκαίρι διατέθηκε στα μουσικά καταστήματα η «Παραγγελιά», η ζωντανή ηχογράφηση των κοινών εμφανίσεών του με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Κότσιρα αναμένεται να γίνει πραγματικότητα  το Νοέμβριο, το ίδιο διάστημα που θα έχουν ξεκινήσει οι παραστάσεις του μαζί με το Γιώργο Νταλάρα και το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην «Ακτή Πειραιώς».

Η πρώτη γεύση από το άλμπουμ έφτασε με το «Κάθε Φορά», ένα τραγούδι που αντιστέκεται στο «τέλος» του κόσμου και συγχρόνως οπτικοποιήθηκε με τον ομορφότερο τρόπο:

Αυτές τις ημέρες, ο Γιάννης Κότσιρας φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του επερχόμενου δίσκου του παρουσία των συντελεστών που συνέδραμαν στην υλοποίησή του, σε ένα ειδυλλιακό μπαρ στο κέντρο των Αθηνών.

Όπως προκύπτει από το φωτογραφικό υλικό που ήρθε στη δημοσιότητα, μία από τις εξέχουσες συμμετοχές δημιουργού ακούει στο όνομα του κορυφαίου ποιητή και στιχουργού Μάνου Ελευθερίου, με τον οποίο ο Γιάννης Κότσιρας συμπράττει για πρώτη φορά.

hit-channel.com

 

0 thoughts on “Ο Γιάννης Κότσιρας προ των πυλών για νέο δίσκο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *