Οι Imam Baildi είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το νέο τους single.

No Rating

Οι Imam Baildi, η πιο αγαπημένη μουσική κολεκτίβα, είναι καθ’ όλα έτοιμοι να υποδεχθούν το νέο τους single.

Το πολυδιάστατο συγκρότημα δίνει πνοή σε θρυλικά τραγούδια, αναπόσπαστο υλικό της ελληνικής μουσικής ιστορίας και τα φέρνει ξανά στο σήμερα, «μπολιασμένα» με τα χαρακτηριστικά των καταβολών που κουβαλά καθένα από τα μέλη του.
Με μία θαυμάσια τεχνοτροπία δε διστάζουν να αναμετρηθούν με τα πρόσωπα, τις παραδόσεις και τους ήχους για να βρουν ανταπόκριση στην αστείρευτη αγάπη του κοινού, διατηρώντας την τεράστια αξία των πρωτοτύπων.
Τα τελευταία χρόνια, η αγαπημένη μουσική κολεκτίβα έχει συλλέξει αμέτρητες εμπειρίες και ανεξίτηλες εικόνες από το πλήθος των εμφανίσεων που έχει σε όλη τη χώρα και σε μεγάλο αριθμό φεστιβάλ του εξωτερικού. Καρπός των όμορφων εκείνων στιγμών ήταν και το πρώτο διπλό live album των Imam Baildi που ήρθε στον κόσμο την περσινή άνοιξη, γεμάτο ενθουσιώδη ακούσματα.
Αυτήν την περίοδο, οι Imam Baildi βρίσκονται στο στούντιο όπου και δημιουργούν το νέο, πολύ αναμενόμενο, άλμπουμ τους, το οποίο θα σηματοδοτήσει δέκα έτη αδιάλειπτης παρουσίας στην Ελλάδα και σε περισσότερα από είκοσι εδάφη στο εξωτερικό.
Όπως αποκαλύπτεται, το ξεχωριστό μουσικό σχήμα πρόκειται να «συναντήσει» τους ακροατές τη Δευτέρα 3 Απριλίου για να τους μυήσει και πάλι στο μαγικό κόσμο του,

hit-channel.com

0 thoughts on “Οι Imam Baildi είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το νέο τους single.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

asterasLIVE

NOW ON-AIR

COMING UP

Latest Events

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή